lunes, 31 de enero de 2011

BUBBLE A SONG

Hello again! Here you are the second activity:
1.The teacher will give you the lyrics of a song.
2. You will have to classify as many words you can into three cathegories: nouns, adjectives and a certain verb tense (imperative in this example) using BUBBLU.US.
3. Constrast the results with your classmates.


Hola una altra vegada! Aqui teniu la segona activitat
1. El profesor vos donarà la lletra d´una cançó.
2. Haureu de classificar tantes paraules com pogueu en tres categories: noms, adjectius i un temps verbal (imperatiu en aquest exemple) usant BUBBLU.US
3.Contrasta els resultats amb els teus companys.

LYRICS: http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/You-Gotta-Be-lyrics-Des%27ree/CF36C6D71C64E29448256AE0001CCC01



1 comentario:

  1. Hola!
    Penso que ensenyar anglès a través de cançons és una activitat molt motivadora i al mateix temps enriquidora perquè amb elles es pot aprendre molt vocabulari, gramàtica, fonètica, etc. A més és una manera d'ensenyar contingut més enllà del currículum i són adaptables a tots els nivells, per la qual cosa es poden convertir a la base que ens dóna motiu al tema d'una unitat, o fins i tot utilitzar-la per finalitzar una classe després d'un dia agotador. Pel que considero que fins i tot el que has fet d'utilitzar la lletra per explotar la cançó com a activitat lectora, ajuda a consolidar el que han escoltat, tenint en compte que en classe hem d'atendre a la diversitat i ajudaria a retenir gràficament el nou contingut. Així que és una manera molt original de treure partit a les lletres utilitzant aquesta eina tan nova i útil com és Bubbl.us.
    La meva experiència en classe amb les cançons és bastant bona perquè solc fer com a introducció algunes preguntes sobre la cançó i el grup, fer activitats d'emplenar buits, alguna activitat de vocabulari i /o gramàtica i de fonètica.
    Així que felicitacions pel teu treball, m'ha agradat la idea per posar-la en pràctica en les meves classes.

    ResponderEliminar